Gaziantep Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Kick boks sporcusu Saadet ARSLAN 6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılan Uluslarası Kick Boks Açık Turnuvası’nda şampiyon oldu.

17 ülke ve 1000 sporcunun katılımıyla Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Spor Kulübü adına katılan Saadet Arslan, katılmış olduğu Point Fighting’te 46 kilogram şampiyonu, yine Point Fighting’te 50 kilogram şampiyonu ve Light Contact’ta ise 46 kilogram ikincisi oldu.

Elde edilen başarı sonrası ilçeye dönen Sporcu Saadet Arslan, Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Cem Kayar ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Aykut ile birlikte İlçe Mili Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş’i ziyaret ederek kazanılan kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne takdim etti.

Kupa ve madalyaları sporcuya takdim eden Gündeş, başarısından dolayı sporcuya, eğitimlerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi’ne ve desteklerinden dolayı ise İlçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür etti.

Yorum Yazın